::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

Alumínium redőny

A alumínium redőnyrendszer a felhasznált anyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot, és kiváló hőszigetelő képességet biztosít.

Az épület nyílászáróira felszerelt redőnyök a természet minden támadásának ki vannak téve, így a hagyományos lakkozás nem bírná sokáig, ezért a nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása után egy mattosodást gátló, vastag lakkréteggel látják el. A lakkrétegeket külön-külön égetik rá az alumínium felületre. Ezáltal jobb ellenállási képesség, színtartósság, és UV sugárzás elleni védelem, határozottan nagyobb tartósság, hosszabb élettertam jellemzi.

Az alumínium redőny, minden esetben feltolás elleni védelemmel van ellátva. Újnevezet acél féderrel rögzítjük a palástot az acél tengelyhez, ezáltal megnehezítve az illetéktelen behatolók dolgát. A redőnyök működtetése gurtnival vagy zsinórral, illetve falikapcsolós, és távirányítós motor alkalmazásával történik.

              

 


A vakolható redőnyrendszer a legjobb választás az újépítésű és felújítandó házak esetén. A vakolható redőnytok behelyezése esetén biztosítani kell a megfelelő méretű helyet.Vakolás után a redőnytok már nem látható. A szervizfedél és a lefutósín színét az ablak árnyalatához tudjuk igazítani. Az esetleges karbantartási munkálatok könnyedén elvégezhetőek a szervizfedél eltávolításával. Így semmilyen szennyeződés nem jut be a lakásba, a belső tér és a burkolat sem sérül.