::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

Szúnyogháló ajtók

Nyílóajtós szúnyogháló

                    

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, leginkább bejárati ajtókhoz ajánljuk, de duplaszárnyú nyílóajtóra is alkalmazható az erős alumíniumprofil szerkezete miatt. Kis állattartók számára, új nevezett kutyahálóval is készülhet, az alsó tartományba behúzott kutyaháló, ellenáll az erős mechanikai hatásoknak. Alapáron fehér illetve sötétbarna színű, tartalmaz egy osztót és egy sima PVC zsanért, de rendelhető rugós zsanérral is, illetve rugdosóval és több osztással. Rendelhető több féle fa mintás profilból, illetve a RAL színskála bármelyik színéből.

                     

Oldalhúzós "mobil" szúnyogháló


Az egyik legkedveltebb szúnyogháló típus, teraszajtókra és erkélyajtókra ajánljuk. A függőleges alumínium tokszerkezetet, ami 45 x 45mm-es, az ajtó tokjára van rögzítve, a háló egy keskeny alumínium keretben fut, ami vízszintesen oldalra húzható. Alkalmazható egy szárnyú illetve duplaszárnyú ajtóra is. A duplaszárnyúnál a hálók középen találkoznak, és mágnes csíkokkal tapadnak egymáshoz, az egyik szárnyat rögzíteni lehet, így a minden napi használatnál is kényelmes működést tesz lehetővé. Természetesen, ha mind két szárnyat ki szeretnénk nyitni egy mozdulattal oldható a zár szerkezet. Alap kivitelben fehér és barna színben gyártjuk, de egyedi igény szerint, több féle famintás profilból, illetve a RAL színskála bármelyik színében rendelhető.

                       

 

 

Tolóajtós szúnyogháló

            

Extrudált alumínium profilból készül, általában nagyfelületű nyílászárókra, illetve tolóajtókra ajánljuk.  A keret belülről szőrkefézett, így a rovaroknak itt sem enged bejutást. Alap kivitelben fehér és barna színben gyártjuk, de egyedi igény szerint, több féle famintás profilból, illetve a RAL színskála bármelyik színében rendelhető.

                         

Szúnyogháló árlista