::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

műanyag redőny

Az Új típusú műanyag redőny, új minőségi kategóriát képvisel a műanyag redőnyrendszerek közöt. Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, hanem lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni.

                                   

A redőnytokba integrált szúnyogháló "kombi redőny" esztétikailag és anyagilag is legjobb választás. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető. A műanyag redőnylécek mindegyike, teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinór alkalmazásával történik.

                                         


A vakolható redőnyrendszer a legjobb választás az újépítésű és felújítandó házak esetén. A vakolható redőnytok behelyezése esetén biztosítani kell a megfelelő méretű helyet.Vakolás után a redőnytok már nem látható. A szervizfedél és a lefutó sín színét az ablak árnyalatához tudjuk igazítani. Az esetleges karbantartási munkálatok könnyedén elvégezhetőek a szervizfedél eltávolításával. Így semmilyen szennyeződés nem jut be a lakásba, a belső tér és a burkolat sem sérül.