::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

Mobil szúnyogháló

Mobil szúnyogháló,másnéven rolós szúnyogháló, önálló rugós, nagyon könnyen kezelhető, mozgatható szúnyogháló rendszer. 45x45 mm-es tokban tekeredik fel, a lefutósínben a háló, két kefe között helyezkedik el, így biztos védelmet nyújt a rovarok ellen.

                               

Függőleges mozgatású  mobil szúnyoghálókat ablakokra javasoljuk, az ajtók illetve nagyobb méretű nyílászárókra a vízszintes mozgatású a legjobb megoldás, mely rendelhető dupla szárnyú ajtókra is.

A függőleges mozgatású rolós szúnyogháló tökéletes megoldás a tetőtéri ablakoknál,  belső falsíkra szerelve alkalmazható, így az ablak nyitható és  rovarmentes szellőztetést biztosít.

Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni akkor a kombinált szúnyoghálós redőnyt célszerű választani, mivel lényegesen olcsóbb, mintha külön szerelnénk fel.

Meglévő redőnynél is felszerelhető a rolós szúnyogháló, ebben az esetben a szúnyoghálót a redőny elé szereljük. A rejtett ütköző esetén, egyszerűen felcsavarozható a lefutó sínre, külső ütközős redőnynél az ütközőket vissza kell vágni, hogy ne sértse meg a szúnyoghálót.


A mobil szúnyogháló szerkezete alumíniumból készül, alapáras szín a fehér és barna. Rendelhető több féle fa mintás profilból, illetve a RAL színskála bármelyik színéből.

Szúnyogháló árlista