::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

Redőny motorizáció

Redőny motorizálás.

 A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén elengedhetetlen. A Somfy rendszernek köszönhetően a redőnyeit akár egyszerre tudja nyitni és zárni, így otthona még biztonságosabbá válik.Energia-megtakarításban is nagy szerepe van, hiszen télen besötétedéskor a redőnyök automatikusan leereszkednek, az ablakok így megnövelt hőszigetelése akár 10%-al is csökkentheti a fűtésszámlát. Nyáron a redőnyök a ház napos oldalán lehúzódnak, hogy megvédjék a házat a felmelegedéstől, ezzel együtt a klíma berendezések fogyasztása is nagymértékben csökken, igy szintén energiát takarít meg.


Bíztonság, ha hosszabb időre elutazik, ugyanúgy programozhatja be a redőnyök mozgását, mintha otthon lenne. Azt is beállíthatja, hogy naponta más és más időpontban mozogjanak.
Gombnyomásra nyitja és zárja redőnyeit, egy szinten akár egyszerre is tudja működtetni. A redőnyöket egyenként és csoportosan, valamint előre beprogramozott idő szerint, automatikusan is mozgathatja.


Vezetékes megoldás: Falikapcsolós. Ennél a motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség.


Vezeték nélküli megoldás: Távirányítós. A Radio Technology Somfy rádiós vezérlésű rendszernél csak a motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékelés nélkül, egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem és komfortérzetet nyújt.