::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

Napellenző

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari  létesítmények kerthelyiségeinek. A különböző típusok igazodnak a megrendelő igényeihez. Óriási színválasztékunból,(több mint 100 szín)  biztosan megtalálja otthonához illő napellenzőt.

Textilek

Termékeinkhez a gyártás során csak a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel. Ezért a textilek köréből az osztrák Sattler cég világszerte ismert, és a műszaki textíliák élvonalába tartozó termékeit használjuk elsősorban. Az esztétikum mellett ezek az anyagok olyan fontos műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a:

Vízállóság: az alkalmazott Textíliák legalább 325 mmvo-t tartanak meg átszivárgás nélkül. Vagyis a ponyván elméletben akár 32 cm magasságban felgyűlhetne a víz, akkor sem szivárogna át. Fontos azonban, hogy a gyakorlatban ez nem fordulhat elő, mert a ponyvának, melynek feszesen kell állnia, kifelé lejtést kell adni, hogy a víz lefolyhasson. Hasonlóan fontos télen, hogy ne engedjük a havat felgyűlni a napellenzőn. A hó súlya észrevétlenül túlterhelheti a szerkezetet. Ezért hóesésben soha ne hagyja kint napellenzőjét!

Portaszítás: a textíliára lerakódott port a ráeső víz feloldja és lemossa onnan.

Penészesedés és gombásodás elleni védelem: ha az eső miatt nedvesen kell betekernünk a napellenzőt, akkor sem lesz az gombás vagy penészes. Ugyanakkor a ponyva élettartamának növelése érdekében törekedjünk arra, hogy száraz időben minél előbb kitekerjük, hogy a ponyva minél előbb megszáradhasson.

UV-szűrés: nem is gondolnánk: azzal, hogy egy napellenző árnyékában hűsölünk, még ugyanúgy leéghetünk, mint ha a napon feküdnénk. Miért? Mert a nem megfelelő ponyva nem szűri az UV sugarakat. Érezni fogják, hogy árnyék és árnyék között is van különbség. Napellenzőink textiljei megfelelnek a jelenleg érvényben lévő legszigorúbb uniós irányelveknek az UV-sugárzás szűrésére vonatkozóan. Ennek köszönhetően az érzékenyebb bőrű emberek is több időt tölthetnek az árnyékban.

Mindezen tulajdonságok miatt a textilekre rendeltetésszerű használat mellet 5 év garanciát vállalunk.