::::::::::::::: Redőny, reluxa, szúnyogháló, napellenző, roletta szerelése, javítása, szaktanácsadás, helyszíni felmérés ::::::::::::::

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó szúnyogháló rendszer amely, megoldást nyújt a rovarok ellen.  Közvetlenül az ablakra illetve, már meglévő redőnyr elé is felszerelhető. Különféle rögzítési megoldásoknak köszönhetően, egyszerűen akalmazható. Készülhet műanyag, illetve alumínium kerettel.

Fix szúnyoghálókat olyan nyílászárókra javasoljuk, mint például fürdőszoba ablak, kamra ablak, vagy más olyan nyílászáró, ahol nem szeretnék kihajolni, port rázni illetve a párkányokon lévő növények öntözni. Ilyen esetekre ajánljuk a mobil szúnyoghálót, melyet egy mozdulattal felengedhetünk, így nem akadályoz semmiben.

        Műanyag keretes fix szúnyogháló
, alap színe a fehér és a barna, de  ezen kívűl világos fa, és sötét fa színben is rendelhető. Két méretben gyártjuk, 18x32mm vastag és 7x18mm vékony kerettel.

Alumínium keretes fix szúnyogháló, porlakkszórt keretnek köszönhetően, nagyon hosszú élettartalmú rendszer. Több színben  rendelhető, és íves vagy trapéz formában is el tudjuk készíteni. Különböző profilokból gyártjuk, vékonyabb 7x17mm, illetve 11x30mm, 10x25mm. A 24x24mm profil 20mm-es kiemelést biztosít, így külső vízorros ablak esetén is felszerelhető, és nem jelent akadályt a szúnyogháló a nyílászárónak.

Külön említést érdemel új, legnépszerűbb profilúnk az isso fix keretes szúnyogháló. Rögzítése belülről, elfordító fülekkel történik nagyon egyszerű le, illetve fel szerelni. Redőny mögött is elfér, 1mm vékony külső peremének köszönhetően.

          isso fix szúnyogháló                  isso fix

Alapáron fehér vagy sötétbarna színben rendelhető, felárasan több féle faeres profilból, vagy egyedi színre, a RAL színskála  bármelyik színére színterezhető.

Szúnyogháló árlista